Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2008

χωρίς..

Νιώθω σαν να έφαγα χαστούκι.. Ένα ευγενέστατο email με έκανε να κλονιστώ συθέμελα.. Είναι καιρός που αναλογίζομαι τα λάθη που έκανα σε επίπεδο τόσο συμπεριφοράς όσο και επιλογών και προσπαθώ να κάνω κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που κρίνουν όσα κάνω, κατακρίνουν και προσπαθούν να επιβάλλουν απόψεις, αποφάσεις και επιλογές. Και όμως για πρώτη φορά δεν δίνω σημασία, προχωράω μόνη μου και μέχρις στιγμής έχω καταφέρει να επιβάλλω τον εαυτό μου χωρίς να σπάσω πολλά αυγά τελικά. Και νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου - αλήθεια.
Και όμως μόλις πήρα αυτό το email - ήρεμο, ευγενέστατο, χωρίς καμία πρόθεση να με κατακρίνει και νιώθω χάλια. Γιατί είχε τόσο μα τόσο δίκιο. Και σκέφτομαι ότι λάθος σκέφτομαι και λάθος κινούμαι - απλά γιατί κινούμαι ακόμα.
Ενώ θα έπρεπε απλά να πω ένα άντε γαμηθείτε όλοι και να κόψω και την καλημέρα σε όλους. Το εαυτό μου κοροιδεύω που νομίζω πως είμαι έξυπνη.
Και το χειρότερο από όλα είναι πως ξέρω πως κάποτε δε φέρθηκα και τόσο καλά σε αυτόν τον άνθρωπο που τόσο όμορφα απέρριψε κάθε περίπτωση οποιασδήποτε μεταξύ μας  επαφής και επικοινωνίας στο μέλλον.

Πρέπει να ξανακάτσω να σκεφτώ. Γιατί φίλε μου ένα πράγμα θα πω και ας μην το διαβάσεις ποτέ εσυ..
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

3 σχόλια:

Mariel είπε...

Έχω βρεθεί και εγώ σ'αυτή τη θέση να νιώ8ω άσχημα για το ότι φέρθηκα άσχημα σε κάποιον που δεν το άξιζε ( όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα πολλέεεες φορές) αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν! Προχωράμε και μα8αίνουμε , αλλάζουμε , βελτιωνόμαστε! Πίστεψε στα φτερά σου και θα σε παν μακριά. Ποτέ όμως μην δίνεις πιο πολύ αξία από ότι πρέπει στη γνώμη των άλλων που συνήθως προσπαθούν να σε (προσ)γειώσουν στη γη!
Ωραίο blog! Σε περιμένω και από μένα!

lote alcarin είπε...

Mariel καλά τα είπες. Φιλενάδα, όλοι κάνουμε λάθη. Αν έχεις την αξιοπρέπεια και το μυαλό να τα απόδεχτείς, ίσως να μην τα ξανακάνεις στο μέλλον. Αν άλλοι τώρα θέλουν να σε "σταυρώσουν" για τα λάθη σου, ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο... Όπως και να έχει. Εσύ πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου. Κια να κάποιος δεν είναι πρόθυμος να σε συγχωρέσει για τα λάθη σου, πρέπει να σε συγχωρέσεις εσύ. Φιλάκια στη μούρη! (Περιμένω, ε?)

Ανώνυμος είπε...

哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖